Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Renaat Vanlerberghe

A barn and house renovation


Season:
Spring


Location:
Belgium


Credits:
GAP Interiors/B.Claessens


Feature No:   79 

Qty of Images:    37 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
Architect Renaat Vanlerberghe renovated an original 1940s house with its next door barn creating an integrated space. He chose to maintain some aspects of the original buildings, and kept the bricks walls, the wooden beams and the double-height above the open living space. Bold colors punctuate the space, and the suspended walkway connects the cosy tv room with the sleeping quarters.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved