Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Natasha Sloman


Natasha Sloman and Farrah Anwar reinvented their 1930s apartment, reconfiguring the layout to make the most of its proportions


Season:
Summer


Location:
London, UK


Credits:
GAP Interiors/Jake Fitzjones/Jose Soto - josesoto.co.uk/Builder - Marco Oddi/ Stylist - Shani Zion


Feature No:   2037 

Qty of Images:    41 

 
  
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
The adage ‘Don’t move, improve’ could easily have been coined by Natasha Sloman and her family, whose ingenious and radical reconfiguration of their 1930s North London flat has resulted in a home that seems infinitely more spacious than before. Not willing to move from their vibrant neighbourhood and put off by the city’s rising property prices, they decided instead to revisit the layout of their ex-local authority flat. ‘We looked at lots of houses in the area but the prices were so prohibitive,’ explains Natasha, an NHS Head of Social Work and Social Care. ‘Neither of us wanted to be a slave to a mortgage, so we decided to stay here and dramatically transform the interiors.’ Natasha’s husband Farrah, a doctor, had lived in the flat since his student days, and although he had made some decorative alterations, the flat’s layout remained the same. But with the family, including Farrah’s son Shehzed, now 22, and the couple’s youngest Alessio, seven, all living under one roof, it was time to make the space work harder.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved