Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Julie and John Rignell

Julie and John Rignell were relieved and delighted to find this period apartment ten days after the property they were expecting to buy fell through between exchange and completion.


Season:
Winter


Location:
Hove, UK


Credits:
GAP Interiors/Bruce Hemming/Builder www.mintonyoung.com


Feature No:   3193 

Qty of Images:    33 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
It was a hidden gem among the twelve other disappointing viewings – and rather unexpected. They renovated a ground floor, three-bedroom apartment in a converted Victorian house in Hove, improving the layout and energy efficiency in the process.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved