Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Dan and Nathalie Petrone


Dan and Nathalie Petrone have transformed a dilapidated town house with a warren of poky rooms into a light and spacious five-bed ‘forever home’


Season:
Spring


Location:
Tunbridge Wells, UK


Credits:
GAP Interiors/Colin Poole


Feature No:   1923 

Qty of Images:    31 

 
  
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
It takes a creative eye to recognise potential in a rambling warren of musty old rooms. Fortunately young professionals Dan and Nathalie Petrone have imagination by the bucket-load – and the good sense to hire the right project team to help them realise that potential. “We were working in Amsterdam at the time and had a flat in Highgate too,” says Dan. “Buying this place was about trying to establish a family home and putting down roots in the UK. Tunbridge Wells seemed like a really nice place to live. It was the right house, the right size, in the right area. The fact it hadn’t been touched since 1979 and it was all carved up into bedsits was perfect. We wanted to take on a big project and get it exactly as we wanted it, knowing it would be our ‘forever house’. It wasn’t so much about making a profit as about breaking even – as long as we didn’t over-invest and didn’t lose money we’d be ok. The plan is for us to stay here for as long as we can.”

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved