Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

van Eeghenstraat

They wanted to stay for just a year or so, in this narrow house in one of the chicest parts of Amsterdam, and then move to the country side.


Season:
Summer


Location:
Amsterdam, The Netherlands


Credits:
GAP Interiors/Herman van Heusden


Feature No:   4026 

Qty of Images:    31 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
But things changed. They got three children. And they loved the city so much that they decided to stay. So they started renovating, knocking down a wall left and right. But not until they hired an architect, things really changed. Floors came down, mezzanines were installed, the wall giving to the garden was made completely made out of glass, even parts of the roof and in between walls were made out of glass. The dark, narrow house became flooded by natural light, while original parts of the old house were restored. Old and new: a great combination. They now live there for more than twenty years. The children are not babies anymore. And they are no longer the young city dwellers they once were. But the house still remains a safe and happy haven for all of them.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved