Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Sue Marshall Kitchen

Sue and Colin Marshall created a big, sociable kitchen that subtly combines state-of-the-art technology with historical features.


Season:
Winter


Credits:
GAP Interiors/Oliver Perrott/Words & styling: Melanie Whitehouse/http://www.melaniewhitehouse.com


Feature No:   2936 

Qty of Images:    13 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
Over the last decade, Sue Marshall’s passion for baking has grown and she needed a bigger kitchen with more space to indulge her love of entertaining. ‘My tins spilled out every time I opened the cupboard doors,’ she says. ‘We’d inherited a very small kitchen, on the other side of the house, which we revamped after we moved here in 2004. The conservatory was a space we never used, freezing in the winter and boiling in the summer. The outdoor pool was impractical because of the weather, and a total money-pit.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved