Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

House Flouquet

Combining two house resulted in a lighter, airier space for a growing family in the forested newlands in Cape Town.


Season:
Autumn


Location:
South Africa


Credits:
GAP Interiors/House and Leisure/Photographer: MICKY HOYLE- Text: HILARY PRENDINI TOFFOLI- Styling:MIA VINCENT


Feature No:   2724 

Qty of Images:    20 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
It was the couple’s dream house but down the line began to feel what Roxy calls ‘a bit cramped and poky and dark’. Jack, now three, had arrived and with another child on the way the family needed more breathing space. Fortunately Roxy and Craig had spotted a few dead areas between the two buildings that could be utilised – the big upstairs balcony, for example, that linked the houses, as well as the unused courtyard below it.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved