Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Gill and Ian Hayes Kitchen

A cramped kitchen and separate dining room has been extended and turned into one big space with zoned areas by Gill and Ian Hayes, with plenty of room for everyone plus access to the garden.


Season:
Summer


Location:
Surrey, UK


Credits:
GAP Interiors/Colin Poole


Feature No:   3620 

Qty of Images:    14 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
Having moved out of London to this corner of Surrey to get more space and a bigger garden, we bought this house 12 years ago knowing it had some major issues. The lack of a sociable kitchen diner which could accommodate everyone was the main problem, as there was a separate small kitchen and dining room, but we had pushed ourselves to buy the property, so we focused on renovating the bedrooms and bathrooms initially as everything was so dated.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved