Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Belgian New Build


Having grown up only 5 kilometres away from the border, Dutch couple Korin and her husband Paul, chose to build a house for their family of six in the Belgium village of Meer.


Season:
Spring


Location:
Antwerp, Belgium


Credits:
GAP Interiors/Sandra van Aalst


Feature No:   4351 

Qty of Images:    34 

 
  
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
A secluded spot in the forest became available with the added benefit of being close to the historical city of Antwerp. Mindful of the over-shadowing high trees that surrounded the plot, the couple designed the house with extra high ceilings, sky lights and a vast expanse of floor-to-ceiling glass to retain a sense of openness. Instead of using Crittall, they opted for chunkier steel for doors and window frames which give the interior an industrial vibe, along with the polished concrete floors and concrete worktops. The decor is also about light, with pure white walls as the backdrop for accents of aqua in living room and vivid red in the kitchen and hallway. Attention to detail, coupled with innovative childrens’ bedrooms and a master bedroom which gives the feeling you are sleeping in the forest, all result in a rather special home.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved