Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Andreza Magalhaes


Andreza Magalhaes and her husband moved to this loft-like apartment after living four years in a 44m rented place. Their new home had three times the size of their old place and needed a few changes.


Season:
Summer


Location:
So Paulo, Brazil


Credits:
GAP Interiors/Alessandro Guimaraes


Feature No:   4623 

Qty of Images:    39 

 
  
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
First of all: a bigger living room for receiving friends and family. They have moved the kitchen to what used to be the service bedroom and gained good square meters for the living room. On the upper story are the two bedrooms. In the master bedroom, the bathroom wall was teared apart and a sliding door was instaled. Their daughter's room (formerly a home office) had no walls, just a metal railing. In order to keep the natural light flooding the room, the couple decided to install a glass wall instead of building a brick one.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved