Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Alex Cotton

Removing a chimney breast transformed the Cotton family’s tired period house into a smart bespoke contemporary home.


Season:
Summer


Location:
London, UK


Credits:
GAP Interiors/Colin Poole


Feature No:   2095 

Qty of Images:    22 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
Embarking on such an expansive project was not the Cotton’s intention when they bought the house. ‘We chose the property because it offered sufficient flexibility of space to see us through until the children left home. It was tired and unloved but it had a large downstairs footprint - perfect for our vision of a sleek contemporary kitchen and dining area. At that point, we simply didn’t anticipate where it was all going to end.’

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 573198
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved