GAP Interiors - Homepage Showing images available in: United States
 
 

Natasha Eveleig


A fearless and creative approach to colour and design helped Natasha Eveleigh turn a bland new build into a home brimming with character.


Season:
Through The Year


Location:
Somerset, UK


Credits:
GAP Interiors/Colin Poole


Feature No:   3421 

 
  
 
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
When we chose this house, it wasn’t actually built, so we only knew the position and the layout. Toby and I had returned from working abroad, and were hoping to buy our first home. Initially, I’d imagined us choosing an old property, but six months of renting a gorgeous but freezing-cold period cottage changed my mind. A new-build would be comfortable and low-maintenance and I knew we could add character and make it our own.
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
Click to preview
 

 

 
Contact us    +44 (0)1376 573198    info@gapinteriors.com    About Us    Contributor Info   
License Info    Terms and Conditions & Privacy Policy   
© GAP Interior Images Ltd, All Rights Reserved
GAP